Всички » ДОМАШНИ ПОТРЕБИ » ПОСУДА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА

АЛУМИНИЕВО ФОЛИО 100 м/ 45см

цена30.00лв / 1 бр.
минимално количество1 бр.
количество кратно на1 бр.
бр.

АЛУМИНИЕВО ФОЛИО 100 М/ 45 СМ